Прикарпаття: безкоштовне ПЛР-тестування роблять протягом доби – головний санлікар області Руслан Савчук

Здоров'я, Новини, Суспільство

Вірусологічна лабораторія видає результати ПЛР-тестування протягом доби.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на головного санлікаря Івано-Франківської області Руслана Савчука.

На своїй сторінці у фейсбук він написав, що вірусологічна лабораторія вийшла в режим роботи дослідження та видачі результату ПЛР-тестування на COVID-19 протягом доби.

“Будь-які спекуляції на цьому нами не приймаються, більше того, такі нарікання на роботу нашої лабораторії виглядають абсурдними! Вдячний колективу лабораторії за таку високопрофесійну працю!”, – додає Савчук.

Також санлікар наголошує, аби зробити безкоштовне дослідження, то потрібно звернутися до сімейного лікаря чи терапевта. Прикарпатці, які подорожують і без симптомів захворювання – пропонують звертатися на вулицю Шевченка, 4 до обласного лабораторного центру, але тоді тестування платне.

Мешканці області часто скаржилися, що результати тестування доводиться чекати від кількох днів до тижнів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.