В Івано – Франківську відбудеться пробіг пам’яті загиблих воїнів

Новини, Суспільство

26 вересня, у суботу, на стадіоні “Рух” пройде всеукраїнський легкоатлетичний пробіг “Шаную воїнів, біжу за Героїв України”.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив спеціаліст Західного міжрегіонального відділу Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО Володимир Веркалець, про це інформує  щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Пробіг присвячений пам’яті прикарпатців, які загинули на Сході України.

З 9.00 до 9.30 проходитиме реєстрація учасників забігу.

О 9.30 – 9.45 відбудеться відкриття легкоатлетичного пробігу, о 10 год – всеукраїнський старт. Дистанція забігу складає 1,5 км і буде проходити відпочинковим парком.

“Запрошуємо долучатися до забігу та тим самим показати на ділі, що пам‘ять про Героїв живе, що ми знаємо, пам‘ятає, цінуємо та шануємо кожного героя України. Запрошуємо приходити цілими родинами з діточками, подякуймо гідно хлопцям та підтримаймо родини!”, – йдеться в дописі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.