З Прикарпаття депортували росіянина

Новини, Політика, Суспільство

Міграційна служба Івано-Франківської області фіксує і реагує на факти правопорушень, пов’язаних з недотриманням іноземцями строків законного перебування в Україні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на сайт Державної міграційної служби.

До прикладу, недавно міграційники спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області Нацполіціі зібрали достатньо аргументованих матеріалів для того, щоб притягнути до адміністративної відповідальності 58-річного громадянина Російської Федерації.

“Як з’ясовано, ця особа певний час відбувала покарання у в’язниці за вчинення насильницького злочину (заподіяння тілесних ушкоджень, що призвело до смерті потерпілого). Після звільнення з колонії на території Івано-Франківської області росіянин мав покинути Україну, однак зігнорував вимоги міграційного законодавста”, – йдеться в повідомленні.

З метою позбавлення раніше засудженої особи впливу на криміногенну ситуацію, забезпечення національної безпеки та публічного порядку Управління ДМС України в Івано-Франківській області прийняло рішення про примусове повернення росіянина на його історичну батьківщину.

У цьому році на Прикарпатті виявлено 51 неврегульованого мігранта, які перебували в Україні з порушенням міграційного законодавства. Практично всі іноземці-правопорушники повернуті до країн походження.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.