Івано-Франківщина: Президент Володимир Зеленський наголосив на комплексному підході до створення протипаводкової програми регіону

Новини, Політика, Суспільство

Президент Володимир Зеленський 18 вересня відвідав Івано-Франківську область. Глава держави розпочав свою робочу поїздку із селища Ланчин Надвірнянського району, щоб проінспектувати хід проведення відновлювальних робіт під час стихії. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  „Голос України”.

На зустрічі із громадою Ланчина Володимир Зеленський висловив задоволення від того, як відновлена центральна вулиця селища. Адже під час його першого візиту, одразу після повені, голова селищної ради ОТГ Володимир Попович привернув увагу до того, що під час повені дощова каналізація не може впоратися із потоками води.
За сприяння Офісу Президента компанія Оnur Group Ukraine в якості благодійної допомоги повністю оновила 3,2 км дороги, дощову каналізацію, тротуари, освітлення, дорожні знаки. Тож Глава держави принагідно подякував компанії за таку підтримку.
Глава держави проінспектував і хід відновлення селищних вулиць, особливо в присілку Заріка, де стихія завдала страшних руйнувань. До відновлення комунальних доріг, укріплення місцевих потоків та розчищення присадиб від нанесеного повінню долучилися ТОВ «Онур Конструктіон Інтернешнл» і ТОВ «ПБС». Володимир Зеленський відзначив благодійників за підтримку.

У поїздці Володимира Зеленського супроводжували Голова Укравтодорору Олександр Кубраков та голова Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів, котрі доповіли про хід відновлювальних робіт у інших населених пунктах. Приміром, досі є проблеми на місцевих дорогах у селах Красне та Білі Ослави Надвірнянського району, потребує капітального ремонту дорога Ільці – Буркут у Верховинському районі.

Президент Володимир Зеленський у підсумку акцентував на тому, що потрібно не чекати, коли станеться чергова повінь, а використати іноземний досвід для створення протипаводкових програм.

Людмила СТРАЖНИК.

Івано-Франківська область.
Фото Служби автодоріг в області.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.