Відомий дизайнер виділив 1 млн грн на обладнання для лікарень Львова і Коломиї

Економіка, Здоров'я, Новини, Суспільство

Руслан Багінський, відомий у світі автор оригінальних капелюхів, закупив для львівської лікарні важливе медобладнання для боротьби з коронавірусом, пише Голос ІФ.

Руслан Багінський виділив 1 млн гривень на придбання медичного обладнання для лікарень Львова і Коломиї. Власне для лікарні швидкої медичної допомоги Львова він купив монітор пацієнта, дефібрилятор, два десятки пульсоксиметрів і насоси шприцеві. Про це Руслан Багінський повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“З першого дня ми обдумували, як бренд Ruslan Baginskiy може допомогти іншим. Українські і європейські дизайнери і підприємці, які відшивають костюми, оплачують продуктові набори для пенсіонерів і віддають виручку в фонд боротьби з вірусом, демонструють правильний приклад і єдиний шлях. Це наша загальна проблема, чим швидше ми її вирішимо, тим швидше зможемо обняти рідних, запросити друзів в гості і полетіти в Париж. Саме тому минулого тижня бренд Ruslan Baginskiy передав 1 мільйон гривень у Клінічну лікарню швидкої медичної допомоги м. Львова і Коломийську центральну районну лікарню”, – повідомив дизайнер.

Львів, каже Руслан Багінський, його рідне місто, а Коломия – рідне місто співзасновника бренду Петра Ясінського. 

Дизайнер також уточнив, що його команда після повернення з Парижу 5 березня провела два тижні у самоізоляції і вся команда бренду із понад 30 людей відправилася на карантин.

“Залишайтеся вдома, святіть Паску онлайн і будьте здорові”, – написав Руслан Багінський.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.