У Франківську взяли під варту 18-річного дилера

Кримінал, Новини, Суспільство

В Івано-Франківську взяли під варту 18-річного «закладчика», який підозрюється у зберіганні наркотиків та психотропів в особливо великих розмірах.

Про це пише Фіртка з посиланням на сайт обласної прокуратури, інформує  Голос ІФ.

За процесуального керівництва Івано-Франківської місцевої прокуратури 18-річному мешканцю обласного центру повідомлено про підозру у зберіганні з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів, особливо небезпечних психотропних речовин, та психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч. 2, 3 ст. 307 КК України) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Зокрема в ході обшуків у нього вилучено наркотичні засоби та психотропні речовини (канабіс, амфетамін, МДМА, ЛСД). Встановлено, що вказані речовини останній мав намір збути наркозалежним особам шляхом розміщення “закладок” на території міста.

Наразі встановлюються інші особи, причетні до протиправної діяльності, а також канали надходження вказаних заборонених речовин. Слідство триває.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.