Папа Франціск: назвав секс і хорошу їжу задоволеннями від Бога

Новини, Суспільство

Папа Римський Франциск назвав секс і хорошу їжу “божественним” задоволенням, а моралізаторство – неправильним трактуванням християнства.

Про це він розповів в інтерв’ю італійському письменнику Карлу Петріні, який зібрав яскраві висловлювання понтифіка для книги TerraFutura, про це інформує Голос ІФ з посиланням на New York Post.

Не можете отримати достатньо плотських гріхів? Ви проповідуєте хору, каже Папа Франциск.

В інтерв’ю з італійським письменником Карло Петріні, який склав кілька розмов з папою для нової книги, Його Святість, серед інших приємностей, назвав секс та їжу подарунками від Бога. Більше того, насолоджуватися ними не гріховно, як навчали в минулому «надмірно» церковні провідники.

“Задоволення надходить безпосередньо від Бога. Він не є ні католицьким, ні християнським, ні чимось іншим; це просто божественно “, – говорить він Петріні в книзі” TerraFutura: Бесіди з Папою Франциском про інтегральну екологію “, англійською робочою назвою, яка виходить зараз в Італії . “Задоволення від їжі та сексуальна насолода приходять від Бога”.

Френсіс продовжив, посилаючись на минуле засудження церкви за смакові та сексуальні задоволення від життя як “надмірну ревність … Неправильне тлумачення християнського послання”.

“Задоволення від їжі є для того, щоб зберегти здоров’я, харчуючись, як і сексуальне задоволення для того, щоб зробити любов красивішою та гарантувати збереження виду”, – сказав Понтіфекс Максимус.

Погляди, що виганяють такі основні аспекти життя, “завдали величезної шкоди, яку можна відчути і сьогодні”, – стверджував 83-річний юнак.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.