Прикарпатські бізнесмени сплатили понад 500 мільйонів гривень єдиного податку

Економіка, Новини

Як повідомили у Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області з початку року до місцевих скарбниць Прикарпаття платники податків сплатили понад 512,5 млн грн єдиного податку, що на 22,0 млн грн більше ніж того року.

Про це пише Голос ІФ з посиланням на пресслужбу ІФ ОДА.

Від суб’єктів господарювання — фізичних осіб, які перебувають на спрощеній системі оподаткування надійшло 416,4 млн грн єдиного податку, від юридичних осіб —  74,9 млн грн, від сільгосптоваровиробників – 20,3 млн гривень.

Нагадаємо, що єдиний податок є одним із бюджетоутворювальних податків, який у повному обсязі спрямовується до місцевих бюджетів. Надходження цього податку складають 12,8 відс. загальних надходжень до місцевих бюджетів. Сплачуючи єдиний податок своєчасно та у повному обсязі, суб’єкти господарювання сприяють розвитку і доброустрою своєї місцевої громади.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.