На Прикарпатті розшукують грабіжників, які серед ночі напали на двох жінок

Кримінал, Новини, Суспільство

Правоохоронці Івано-Франківщини розслідують два грабежі, які сталися у Калуші упродовж ночі. Проводиться комплекс оперативно-розшукових та слідчих дій, які спрямовані на встановлення зловмисників.

13 вересня о 22:25 надійшло повідомлення на лінію «102» від 24-річної калушанки, що невідома особа вирвала з рук сумку, у якій знаходилися гроші, документи та інші цінні речі. Вночі 14 вересня о 3:50 невідомий  пограбував 30-річну мешканку Калуша. Жінка втратила сумку, кошти, документи і банківські карточки, про це пише Голос ІФ з посиланням на обласну поліцію.

Грабіжники викрадали сумки силою й тікали. Потерпілим тілесних ушкоджень не завдавали. Що цікаво, в обидвох випадках зловмисники привертали увагу «жертви», вітаючись з ними, а потім різко виривали з рук сумку.

Правоохоронці оглянули місце події і прилеглу територію, на цих ділянках камер відеоспостереження не виявлено. Всю ніч поліцейські груп реагування патрульної поліції прочісували вулиці Калуша, аби розшукати зловмисників. Проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій спрямованих на розкриття кримінального правопорушення.

За цими фактами слідчими відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 186 ККУ (грабіж). Досудове розслідування триває.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.