Подробиці ДТП у Коломиї, де загинув мотоцикліст (фото)

Кримінал, Новини

13 вересня у Коломиї на об’їзній дорозі близько 14:00 години сталася ДТП за участю мотоцикла та легковика.

Як повідомляють правоохоронці, водій «Ауді-80», рухаючись у напрямку Івано-Франківська, не переконався у безпечності дорожньої ситуації, повернув ліворуч, а в цей момент мотоцикліст на «Хонді», теж не впевнившись у безпечності, здійснив обгін з лівого боку і зіткнувся з автівкою, про це пише  Голос.if.ua з посиланням на “НТК”.

У результаті водій мотоцикла, 1997 року народження, мешканець Снятинського району отримав складні травми голови, його доправили у Коломийську ЦРЛ, де через кілька годин потерпілий помер.

Водій автомобіля, 1985 року народження, мешканець Косівського району тілесні ушкодження не отримав, освідчений на стан сп’яніння – він був тверезий. Обидва транспортні засоби перебувають на арештмайданчику.

Поліція Коломийського відділу вкотре звертається до учасників дорожнього руху! Водії, пішоходи та велосипедисти, дотримуйтеся правил! А саме: в жодному разі не сідати за кермо напідпитку, дотримуватися відповідної швидкості та дистанції, не обганяти транспортні засоби у заборонених місцях, не перетинати зустрічну смугу, не переконавшись у безпеці. А пішоходи та велосипедисти у темну пору доби мають одягати світлоповертаючі елементи, водії поза населеними пунктами повинні вмикати фари ближнього світла.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.