Олександр Сич охарактеризував роботу Івано-Франківської облради за 5 років каденції (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Послідовність у роботі, продовження та розвиток ініціатив попереднього скликання, напрацювання важливих програм.

Під час етеру на ТРК РАІ голова Івано-Франківської обласної ради, заступник голови ВО «Свобода» Олександр Сич коротко підсумував роботу обласної ради сьомого демократичного скликання, інформує Голос.if.ua з посиланням на Бліц-Інфо.

“Аби увібрати весь її п’ятирічний набуток в лаконічне формулювання, застосую такі характеристики:

НАСТУПНІСТЬ – продовження і розвиток кращих ініціатив обласної ради попереднього скликання. А це Програма розвитку місцевого самоврядування і зокрема в її складі Обласний конкурс проектів; Програма “Духовне життя”; Програма соціального захисту учасників російсько-української війни та Революції Гідності; Програма розвитку громадянського суспільства тощо.

РОЗВИТОК – ініціювання самим депутатським корпусом та успішне виконання програм, що відображають історичну та культурну ідентичність Прикарпаття. До таких слід віднести: відзначення 75-ої річниці УПА, 90-річчя ОУН, 100-річчя ЗУНР та Злуки з УНР, 25-річчя Незалежності, Програма відновлення слави давнього Галича, Програма розвитку пластового руху на Прикарпатті та ряд інших.

КОНСТРУКТИВ – це злагоджена діяльність всього депутатського корпусу, незалежно від партійної належності, над вирішенням соціально-економічних проблем краю та його ефективна взаємодія із обласною адміністрацією й іншими органами центральної виконавчої влади.

СПРАВЕДЛИВІСТЬ – це предметний вплив депутатського корпусу на формування бюджетних рішень, справедливий розподіл бюджетних ресурсів і реальна можливість для кожного депутата обласної ради вирішувати інфраструктурні проблеми свого округу.

НОВАТОРСТВО – впровадження ініціатив, аналогів яких до того часу не існувало в Україні. До таких можна віднести: практика виїзних тематичних сесій; навчання за бюджетні кошти депутатів місцевих рад та посадовців органів місцевого самоврядування й формування навченого кадрового резерву; визнання на обласному рівні бійців-добровольців російсько-української війни та їх соціальний захист тощо”, – розповів Олександр Сич.

Про підсумки роботи Івано-Франківської обласної ради VII скликання. Аби увібрати весь її п'ятирічний набуток в лаконічне формулювання, застосую такі характеристики:НАСТУПНІСТЬ – продовження і розвиток кращих ініціатив обласної ради попереднього скликання. А це Програма розвитку місцевого самоврядування і зокрема в її складі Обласний конкурс проектів; Програма "Духовне життя"; Програма соціального захисту учасників російсько-української війни та Революції Гідності; Програма розвитку громадянського суспільства тощо. РОЗВИТОК – ініціювання самим депутатським корпусом та успішне виконання програм, що відображають історичну та культурну ідентичність Прикарпаття. До таких слід віднести: відзначення 75-ої річниці УПА, 90-річчя ОУН, 100-річчя ЗУНР та Злуки з УНР, 25-річчя Незалежності, Програма відновлення слави давнього Галича, Програма розвитку пластового руху на Прикарпатті та ряд інших.КОНСТРУКТИВ – це злагоджена діяльність всього депутатського корпусу, незалежно від партійної належності, над вирішенням соціально-економічних проблем краю та його ефективна взаємодія із обласною адміністрацією й іншими органами центральної виконавчої влади.СПРАВЕДЛИВІСТЬ – це предметний вплив депутатського корпусу на формування бюджетних рішень, справедливий розподіл бюджетних ресурсів і реальна можливість для кожного депутата обласної ради вирішувати інфраструктурні проблеми свого округу. НОВАТОРСТВО – впровадження ініціатив, аналогів яких до того часу не існувало в Україні. До таких можна віднести: практика виїзних тематичних сесій; навчання за бюджетні кошти депутатів місцевих рад та посадовців органів місцевого самоврядування й формування навченого кадрового резерву; визнання на обласному рівні бійців-добровольців російсько-української війни та їх соціальний захист тощо. Детальніше в сюжеті телепрограми РАІ.

Опубліковано Олександром Сичем Понеділок, 14 вересня 2020 р.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.