Маленька калушанка потрапила до енциклопедії “Видатні діти України

Новини, Суспільство

На сторінку книги «Енциклопедія дитячих талантів: Найвидатніші діти України» у топ-20 вокалістів року потрапила маленька калушанка — Оля Паньків, яка є наймолодшою серед учасників топ вокалістів. Презентація книги відбулася декілька днів тому в Києві.

«Енциклопедія дитячих талантів» створена для підтримки та популяризації дитячої творчості, розповідає про талановитих дітей та їхні досягнення у сферах вокалу, спорту, хореографії та інтелектуальних здібностей, інформує Голос.if.ua.

Разом із командою «Ukrainian People» збірник видає громадська діячка і головна редакторка Тетяна Петракова.

Люди повинні навчитися радіти чужим успіхам так само, як і своїм” —  розповідає у своєму інтерв’ю для енциклопедії маленька вокалістка Оля.

У свої чотири роки дівчинка вже знає, що таке успіх і яких зусиль потрібно докласти для його досягнення. Про це свідчать досягнення та неодноразові перемоги  на всеукраїнських та міжнародних вокальних конкурсах. Також маленька зірка знялась у власному кліпі на пісню “Квітка душа”, який представляє цього тижня на конкурсі “Качова п’ятірка” (Київ) проєкт продюсера Євгена Старовицького. Оля є наймолодшою серед вокалістів, хто заспівав таку складну щодо виконання пісню.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.