У Тлумачі облаштували вело- та скейтпарк, аналогів якому в районних центрах області немає

Новини, Суспільство

У міському парку об’єднаної територіальної громади Тлумача 8 вересня відкрили вело- та скейтпарк, про це інформує Голос.if.ua. 

Для міської ради на чолі із головою Романом Круховським втілення проєкту у життя було одним із пріоритетних. Адже до нього неодноразово зверталися представники Молодіжної ради Тлумацької ОТГ, юні тлумачани і їх батьки з проханням облаштувати спеціальний майданчик. На ньому діти б змогли кататися на скейтбордах, роликах, трюкових самокатах та ВМХ-велосипедах.

Раніше місцеві діти використовували для своїх екстрим-розваг найменш відповідні для цього місця – підніжжя пам’ятників, пандуси, тротуари, сходи тощо. Тепер же для цього є спеціально облаштована територія.

Те, що у місті з’явився майданчик, де цінителі справжнього екстриму та драйву – веломани і скейтери – проводитимуть свій вільний час, розвиваючись в улюбленому виді спорту, стало можливим завдяки співпраці Тлумацької міської ради з програмою «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

До речі, поглянути на тлумацький вело- та скейтпарк, аналогів якому в районних центрах області немає, можна за посиланням https://www.facebook.com/100011485230514/videos/1243774616015368/.

Під час відкриття майданчика, який освятили місцеві священнослужителі,  було перерізано символічну стрічку, а найсміливіші тлумацькі екстремали одразу ж його випробували.

«Переконаний, що тепер заради екстримрозваг сюди приходитимуть не тільки діти й молодь Тлумача, але й з сусідніх сіл, – зазначив Роман Круховський. – Однак потрібно пам’ятати й про правила поведінки та перебування на майданчику та не наражати себе на небезпеку. За правилами, особі до 18 років перебувати на території скейтпарку можна лише з дозволу дорослих або під їхнім наглядом»

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.