В Україні на самоізоляції перебувають 115 шкільних класів, – МОЗ

Здоров'я, Новини, Суспільство

В Україні зі 199 704 шкільних класів на самоізоляції через COVID-19 перебувають 115. 

“За перші півтори тижня навчання у школах на самоізоляції опинилися 115 класів – це понад 5 тисяч школярів, на COVID-19 захворіли 168 учнів та 130 вчителів. Щоб ця кількість не збільшувалася у геометричній прогресії, необхідно дотримуватися простих протиепідемічних правил та рекомендацій щодо організації безпечного навчального процесу, які МОЗ розробило спеціально для навчальних закладів”, – повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов в ефірі Сніданок з 1+1, інформує Голос.if.ua.

За минулу добув Україні захворіли 2 582 особи, з них з них 178 дітей та 157 медпрацівників; госпіталізовано 400 осіб.

Зареєстровано 44 летальні випадки, одужали 1174 осіб.

Нагадаємо, раніше в МОН роз’яснили, якщо в учня виявлено ознаки гострого респіраторного захворювання, його необхідно ізолювати у спеціальному приміщенні школи й невідкладно зв’язатись із батьками, а якщо COVID-19 підтвердився, клас такого учня направляється на самоізоляцію і переходить на дистанційне навчання.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.