Зеленський звинувачує мерів-бунтарів у популізмі

Здоров'я, Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський вважає, що мери міст, які виступають проти посилення карантину, прагнуть подобатися виборцям перед місцевими виборами.

Про це він сказав під час пресконференції у Хмельницькому, яку транслював Офіс президента, пише Голос.if.ua.

“Я ні з ким не воюю. Вони хочуть подобатися, все відчиняти, заплющувати очі та не бачити, що в цих містах 200 дітей захворіли. У нас просто не вистачить ліжок для хворих. Наприклад, Івано-Франківська область, якщо там кількість хворих така, я не розумію, чому область повинна потім бути схожою на Італію, ми бачимо, що там відбувається, просто немає ліжок. Я дуже люблю це місто, але чому така позиція…”, – зазначив голова держави.

Зеленський закликав представників місцевої влади бути однією командою з центральним керівництвом країни. Президент запропонував провчити мерів-бунтарів. Порахувати кількість загиблих від Covid-19 через їх бунт і змусити міських голів особисто ходити по домівках сімей померлих і “дивитися їм в очі”.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.