Партія Порошенка застосовує брудні технології до партнерів по коаліції в Івано-Франківській міськраді (фото)

Новини, Політика

Про, це у спільноті ФБ Голос Прикарпаття написав відомий громадський активіст Ростислав Гудзінський, інформує Голос.if.ua.

“Не перестаю дивуватися цинізму представників ПЕС. Днями у Франківську з’явилися борди та листівки виконані у кольорах ВО “Свобода” на яких із пафосом написали “Місто – без боргів, робота без піару”, а на листівках один в один скопіювали обіцянки ВО” Свобода”. І все би було нічого, адже усім відомо, як партія Порошенка швидко змінює назви, кольори, обіцянки якби не один нюанс. Представники ПЕС у міській раді Івано-Франківська входять до коаліції на чолі із “Свободою”. Уявляю, як здивувалися у “Свободі” “удару у спину” від “союзників”. Кредити брали разом, борги у майже 1,5 мільярди гривень утворили спільно, а от відповідає нехай одна “Свобода”. Як би там не було, при всіх мінусах мер Марцінків та його фракція багато зробила для міста на відміну від БПП(ПЕС) до, якої входять більшість забудовників Прикарпаття. Отож у наступній раді Івано-Франківської ОТГ нашому голові та ВО “Свобода” треба більш уважно вибирати партнерів по коаліції, щоб “союзники” не встромляли “ножа у спину”. Думайте друзі коли будете обирати, щоб потім знову не шкодувати!” – написав Ростислав Гудзінський.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.