На Снятинщині суд повернув із незаконної оренди майже 300 га землі

Кримінал, Новини

Господарський суд Івано-Франківської області зобов’язав ПАТ “Зернопродукт МХП” звільнити земельні ділянки в Снятинському районі загальною площею 291, 26 га, на яких вирощують озимий ріпак.

Також визнано недійсним договір підряду та договір на надання агротехнічних послуг, інформує Голос.if.ua з посиланням на пресслужбу суду.

“Суд встановив, що договори, укладені між ПАТ “Зернопродукт МХП” та Подільським державним аграрно-технічним університетом, в інтересах якого виступав Снятинський коледж є удаваними та укладені з метою приховати договір оренди землі. Фактичне використання даних земельних ділянок університету здійснює Снятинський коледж для навчальних цілей”, – йдеться в повідомленні.

Подільський державний аграрно-технічний університет та його Снятинський коледж не вправі виступати орендодавцем земельних ділянок державної форми власності, які надані їм на праві постійного користування.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.