Прийшов час йти далі: Юрко Филюк залишає посаду керівника “Теплого Міста” (відео)

Новини, Суспільство

Засновник і керівник платформи “Тепле Місто” з Івано-Франківська Юрій Филюк повідомив, що залишає лідерську посаду в організації. 

У відеоролику, в якому він закликає охочих піти на його вакансію і отримати “роботу мрії”, Филюк зазначив:

“Прийшов час мені йти далі, а організації знати нового лідера для наступного етапу розвитку платформи. Людину, для якої Тепле Місто стане можливістю продовжувати реалізовувати свою власну місію. Я залишаюсь поруч з організацією і буду створювати всю необхідну підтримку”, – сказав Филюк, інформує Голос.if.ua з посиланням на “Галку”.

Нагадаємо, у червні Филюк відреагував на чутки, що він планує брати участь у мерських перегонах – “на мера не планував і не планую подаватись”, – сказав тоді активіст.

Як відомо, “Тепле Місто” засноване у 2014 році. На її основі відкритий громадський ресторан Urban Space 100, Urban Space Radio, відбувається Франківський Півмарафон, фестиваль «Сеанс міського сканування», проводилися мистецькі резиденції, запущений, але ще не завершений проєкт Промприлад.Реновація. «Тепле Місто» розвиває власний проєкт «Малі Гранти», завдяки якому фінансуються десятки ініціатив, які змінюють Івано-Франківськ на краще.

Також ініціатива “Тепле Місто” поширила пресреліз з описом вакансії.

“Ми шукаємо людину з багатим і різноплановим досвідом лідерства, що продовжить інституціоналізацію управлінських досягнень команди "Тепле Місто" та виведе організацію на наступний рівень зрілості.
Ідеальний кандидат може мати управлінський досвід в державному, бізнесовому, корпоративному, міжнародному або громадському секторах чи поєднувати досвіди.
Це людина, яка є теплою в комунікації, вміє бачити ширшу картину поза проєктами,
галузями чи поколіннями, водночас розуміючи деталі.
«Тепле Місто» – одна з найпотужніших організацій третього сектору України та є
інноваційною платформою для створення можливостей та суспільних
трансформацій.
Бути лідером команди «Тепле Місто» – це унікальна можливість працювати в
організації, яка змінює не лише регіон, але й країну. Ми створюємо середовища, які
відбруньковуються в окремі успішні проєкти”, – йдеться у повідомленні.

Повний опис вакансії та форма подачі за посиланням:
https://warm.if.ua/uk/news/robota_mriyi.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.