Відома франківчанка записала трек із всесвітньовідомим репером (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Українська співачка Тіна Кароль представила трек колаборацію з всесвітньовідомим репером Snoop Dogg.

Прем’єра спільної композиції артистів “Blow your mind” відбулася сьогодні, 28 серпня, про це повідомляє Голос.if.ua.

За словами Кароль, ще рік тому вона підписала контракт з незалежним лейблом в Америці.

“А до цього я багато працювала над тим, щоб артист з України міг бути конкурентно спроможним на тому ринку. Не лише в нашій країні. Підписала цей контракт, працювала над альбомом, минуло багато часу”, – пояснила Кароль.

Співачка зізналася, що співпраця зі Snoop Dogg вийшла доволі спонтанною. Одного дня Тіні зателефонував знайомий і сказав, що у неї буде співпраця зі Snoop Dog.

“Як це було? Я сиділа вдома, задзвонив телефон, я знаю людину, яка мені телефонує. І мені говорять, що у нас для тебе чудова новина, у нас буде співпраця зі Snoop Dog. А потім мені кажуть, у тебе є одна година, щоб записала свій шматок, вигадала музику, слова і так далі. Я собі подумала, у нас є класні автори. Порізала пісню одного з наших українських авторів, я з ним співпрацюю. Взяла цей шматочок, вклала, заспівала, зробили текст”, – розповіла Кароль.

Також співачка поділилася, що в умовах пандемії артисти вирішили не знімати кліп, а випустити lyric-video.

“Це буде lyric-video. Коли спілкувалися про кліп, ми зрозуміли, що ім’я всім відоме, всі можуть зайти на сторінки. Під час пандемії кривлятися в Skype, чи ще щось ми не захотіли”, – сказала Кароль.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.