Науковці назвали ідеальну тривалість сексу

Здоров'я, Новини

Від 7 до 13 хвилин повинен тривати ідеальний статевий акт, згідно з дослідженнями вчених з університету у штаті Пенсильванія у США, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на Рамблер.

Науковці вважають, що надмірне захоплення сексом може призвести до залежності від самозадоволення в разі, якщо людина втратить інтимне життя з партнером.

За їхніми словами, короткий статевий акт триває одну-дві хвилини, нормальний секс – від трьох до семи хвилин, а ідеальний – від 7 до 13 хвилин.

Водночас занадто висока сексуальна активність може призвести до неприємних наслідків. Якщо секс триває понад 30 хвилин, то в партнерів можуть виникнути проблеми зі здоров’ям і психікою.

Відзначимо, що позитивно впливає на здоров’я отримання оргазму, а не тривалість сексу, адже він перезапускає нервову систему, виробляє велику кількість гормонів, які знижують стрес, заспокоюють і розслаблюють тіло.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.