Коломияни взяли участь у Марші захисників України

Новини, Суспільство

Сьогодні, у День Незалежності України, у Києві приходить Марш захисників України, до якого долучилися і коломияни, пише Голос.if.ua з посиланням на Коломия Сьогодні.

День Незалежності України- це особливий день для кожного українця. Сьогодні ми повинні бути єдині і об’єднатися, щоб разом підтримати відважних захисників на передовій, вшанувати пам’ять полеглих за нашу Батьківщину та побути поруч зі справжніми героями!”- каже учасниця Маршу захисників України Галина Беля.

Люди приїхали до столиці з усіх куточків України. Серед учасників заходу багато ветеранів, учасників російсько-української війни на Донбасі.

Акція анонсована як аполітична. Хоч серед учасників трапляються члени різних партій, проте ніхто нічого не пропагадує. Єдина мета- підтримка протидії Росії на фронті та її посіпакам всередині країни.

Серед учасників маршу також є коломияни, які радо приїхали до столиці.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.