Франківці скаржаться на роботу літнього майданчики відомого бару у центрі міста

Новини, Суспільство

Мешканці будинків №5, 7 та 9, що на вулиці Леся Курбаса, скаржаться на роботу літнього майданчика ГОСТ бару.

Із проханням вжити заходи, мешканці прийшли сьогодні на засідання сесії міської ради, інформує Голос.if.ua з посиланням на  Фіртку.

“У нас скарга на роботу ГОСТ бару. Вони відкрилися 5 років тому. Виносили лавочки, потім поставили три лавочки. Згідно положення там має бути 6 посадкових місць, але там їх набагато більше. Робота літнього майданчика починається активно від 22.00 години, коли, згідно положення, літні майданчики вже мають бути закриті. Ми викликаємо поліцію щодня. Приїжджає наряд, рекомендує їм зачинитися. Керівництво обіцяє, але робота далі до 2-3 ночі продовжується. Над закладом живуть літні люди. Ми об’єдналися і просимо вас дати вказівку вивчити дане питання і скасувати пункти положення, за яким працює літній майданчик”, – звернулися мешканці до депутатів.

За словами представниці ініціативної групи, поліція не складає протоколи, а рекомендує людям звернутися до муніципалів і до міської ради.

У міській раді жінку запевнили, що скасують рішення і заборонять роботу літнього майданчика.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.