Івано-Франківськ відзначатиме День Незалежності ярмарками та концертами

Новини, Суспільство

Наприкінці літа українці традиційно відзначають головне та найбільше свято країни – День Незалежності! Франківська громада так само готується до святкування 29 річниці.

Як планують відзначати свято розповів міський голова Івано-Франківська, пише Голос.if.ua.

Руслан Марцінків закликає нічого не планувати на ці дні, окрім як святкове дозвілля, адже у місті готують багато цікавого для всіх – і дорослих, і малих.
Заходи відбуватимуться згідно з карантинними нормами, з дистанціями… І, можливо, буде не така велика кількість всього як минулого року.

Будуть ярмарки, виставки, конкурси, інсталяції та урочисті заходи! Перегляд українського кіно в Палаці Потоцьких… Обов’язково приходьте на традиційну святкову ходу у вишиванках та приєднуйтесь до спільного Молебню за Україну.  А також …. головна подія – святковий концерт за участі талановитої Христини Соловій! Отож, більше деталей – вже згодом”, – написав мер.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.