В поліції розповіли деталі замаху на прикарпатського суддю (відео)

Кримінал, Новини

Розтяжка чудом не здетонувала.

У Франківській області поліція відкрила кримінальне провадження за фактом посягання на життя  судді, інформує Голос.if.ua з посиланням на Ратушу.

За даними правоохоронців, вони отримали повідомлення від жителя села Підпечери про те, що їм, при відкритті гаражних ролетів, виявлений предмет, схожий на гранату.
Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, встановила, що невідомий встановив перед гаражем «розтяжку», яка повинна була здетонувати під час відкриття гаражних ролетів. Однак цього не сталося.

Наразі слідчі встановили, що замах здійснили на життя судді Богородчанського районного суду.

Як розповів заступник начальника слідчого управління ГУ Нацполіції в області Денис Кравченко, наразі невідомо, чому граната не спрацювала.

Опубліковано Ратуша Вівторок, 11 серпня 2020 р.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 379 (Посягання на життя судді, народного засідателя чи присяжного у зв’язку з їх діяльністю, пов’язаною із здійсненням правосуддя) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.