Коломийські поліцейські посилено стежать за безпекою на дорогах району (фото)

Новини, Суспільство

З метою зменшення кількості ДТП на території Коломийського району патрулюють додаткові екіпажі поліції. Головна мета правоохоронців – безпека всіх учасників дорожнього руху.

Працівники Коломийського відділу поліції особливу увагу приділяють профілактиці правопорушень, що можуть призвести до ДТП. Поліцейські орієнтовані на виявлення серйозних порушень Правил дорожнього руху як водіями транспортних засобів, так і пішоходами та велосипедистами, пише Голос.if.ua з посиланням на Коломийський відділ поліції.

Зокрема, йдеться про виявлення фактів керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, виїзду на смугу зустрічного руху, дотримання правил обгону, проїзду перехресть і пішохідних переходів, користування ременями безпеки або мотошоломами, перевезення пасажирів, зокрема – дітей.

Посилені профілактичні заходи на території Коломийського району триватитмуть до кінця літа.

“Вкотре закликаємо всіх учасників дорожнього руху до взаємної поваги!” – йдеться у повідомленні.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.