Прикарпатські рятувальники розшукували в горах трьох людей: серед них – 93-річна туристка

Новини, Суспільство, Туризм

Другого серпня прикарпатські рятувальники розшукали трьох людей, які заблукали в горах. Серед них – 93-річна туристка із Запоріжжя. Про це повідомляє пресслужба Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, пише Голос.if.ua.

“Цими вихідними гірські рятувальники шукали туристку із Запоріжжя, якій 93 роки, двадцятирічного хлопця з Косова, а також допомога знадобилася туристці з Києва, яка при спуску з гори Вухатий Камінь травмувала ногу”, – йдеться у повідомленні.

В управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації повідомляють: “Об 11:40 до чергового ПРВ Осмолода поступило повідомлення від жінки 1966 р.н., жительки Запорізької області, про те, що в гірській лісовій місцевості, на полонині Лісце, в с. Осмолода Рожнятівського району загубилася її мати 1927 р.н., яка відпочивала в туристичному притулку. Об 11:55 до пошукових робіт залучено ПРВ Осмолода”, чотири людини та одну одиницю техніки”.

О 13:50 туристку знайшли на вищезазначеній полонині. Медичної допомоги жінка не потребувала. Рятувальники доправили її до села Осмолода, звідки вона разом іншими туристами автобусом направилася в Запорізьку область.

Цими вихідними гірські рятувальники шукали туристку із Запоріжжя,якій 93 роки, двадцятирічного хлопця з Косова,а також допомога знадобилася туристці з Києва,яка при спуску з гори Вухатий Камінь травмувала ногу.

Також рятувальники надали допомогу 16-річному киянину, який на горі Вухатий Камінь, в селі Дземброня Верховинського району травмував нижню кінцівку, та жителю села Старий Косів Косівського району, який втратив орієнтування на горі Говерла.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.