Прикарпатські посадовці визнали незадовільною роботу управління Укртрансбезпеки в області

Новини, Суспільство

На нараді в ОДА визнали незадовільною роботу управління Укртрансбезпеки в області.

Про це пише Голос.if.uа з посиланням на обласну держадміністрацію.

Працівники управління Укртрансбезпеки в області здійснюють габаритно-ваговий контроль великогабаритних транспортних засобів всього лише на одному пересувному пункті габаритно-вагового контролю, який належить Службі автомобільних доріг в області.

За інформацією, інші три пункти габаритно-вагового контролю управління наразі перебувають на повірці у Державній службі України з безпеки на транспорті уже майже два місця.

“На сьогодні є неприпустимим проведення контролю лише на одному пункті. Вважаю роботу управління незадовільною та проситиму відповідний центральний орган виконавчої влади ухвалити відповідні кадрові рішення”, – сказав голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів.

Станом на 30 червня управління здійснило перевірку всього лише 713 великогабаритних транспортних засобів та встановило 20 випадків порушень дотримання вагових норм.

“Проїзд прикарпатськими дорогами великогабаритного транспорту неабияк руйнує дорожнє покриття. Особливо ситуація погіршується у літню пору, коли температура повітря піднімається вище 25 градусів. Тому дуже важливо власникам вантажних автомобілів дотримуватися габаритно-вагових норм під час руху, а у спекотну погоду здійснювати проїзд виключно у темну пору доби”, – наголосив Віталій Федорів.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.