На кордоні з Угорщиною відновили роботу чотири пункти пропуску

Новини, Суспільство

З 29 червня на кордоні з Угорщиною повністю відновили роботу пункти пропуску: “Вилок – Тисабеч”, “Лужанка – Берегшурань”, “Косино – Барабаш” та “Дзвінкове – Лонья”, про це інформує Голос.if.ua, з посиланням на Суспільне.

Як повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби, станом на 8 годину ранку ці пункти пропуску вже перетнуло 625 осіб, зокрема 185 – на в’їзд в Україну та 440 – на виїзд з України.

Повідомляється, що громадян України, які їдуть до Угорщини на короткий термін та які в’їжджають у 30-кілометрову зону, не будуть відправляти на карантин.

Зокрема, від таких осіб не вимагатимуть додаткових підтверджуючих документів для в’їзду, але вони мають залишити територію Угорщини протягом 24 годин,

Зазначається, що в’їзд на територію Угорщини з метою транзитного проїзду дозволяється цілодобово за наявності в особи документа про постійне місце поживання, дозволу на перебування, посвідки на проживання, візи на тривале працевлаштування або іншого документа, що підтверджує право на тривале перебування у країні призначення, виданого офіційним органом цієї країни. До того ж, особа має надати згоду на перевірку на наявність COVID-19 та не мати ознак підозри на інфекцію.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.