В День Конституції у Франківську в “Фтизіопульманологічний центр” відмовлялися шпиталізувати хвору на коронавірус, інваліда без ноги (відео+фото)

Кримінал, Новини

Сьогодні 28 червня в День Конституції України в місті Івано-Франківську сталася надзвичайна подія, яка лишній раз доказує, що в нашій країні вона не діє, а панує повний правовий нігілізм, який значно посилився в галузі медицини після так званих «реформ» пані доктора «Смерть» Уляни Супрун.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос.if.ua

Понад годину працівники екстреної медичної допомоги не могли оформити на лікування доставлену ними жінку, інваліда без ноги з Тисменицької міської лікарні із діагнозом: «негоспітальна двобічна пневмонія» до Івано-Франківського обласного  фтизіопульманологічного центру.

Працівники приймального покою вказаного Центру незважаючи на направлення з Тисменицької міської лікарні відмовлялися шпиталізувати хвору, інваліда з двостороннім запаленням легень та підозрою на коронавірус. Посилалися лікарі на вказівку керівництва більше не приймати хворих незважаючи на направлення. На запитання лікарів екстреної медичної допомоги де вони мають відвезти хвору, відповіли, що це їх справи і мовляв -«везіть куди хочете».

Ость такі у нас є «лікарі», які плювати хотіли на клятву Гіпократа, Конституцію, християнську мораль та милосердя до хворого, інваліда з обмеженими можливостями.

Після години перемовин головних лікарів Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Мирона Матейка та головного лікаря Івано-Франківського фтизіопульманологічного центру Любомира Малофія (який за сумісництвом ще є священником однієї із помісних Церков), інваліда із двостороннім запаленням легень та підозрою на коронавірус таки помістили до спеціалізованого закладу.

Ось така історія з грубого попрання клятви «Гіпократа», законодавства України та християнських принципів моралі та милосердя трапилася в День Конституції!

Цікаво чи відреагує на такі кричущі факти правового та людського нігілізму голова ОДА Віталій Федорів, який у минулому теж був одним із керівників ДОЗ в Івано-Франківській області, чи притягнуть винних до відповідальності, чи попросять вибачення псевдо «лікарі» та «священники» чи вчергове будуть намагатися прикрити провали реформ в медичній царині області?

Редакція щоденної онлайн-газети  Голос.if.ua бере на контроль справу псевдолікарів і буде вимагати їх покарання, аж до звільнення із займаних посад.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.