На Прикарпатті водій-порушник намагався дати поліціянту вісім тисяч гривень хабаря (фото)

Кримінал, Новини

У Коломиї водій, якого поліціянти спіймали за п’яну їзду, намагався дати вісім тисяч гривень хабаря. Неправомірну вигоду прикарпатець намагався дати начальнику сектору реагування патрульної поліції Коломийського відділу поліції за не направлення матеріалів адміністративного провадження до суду.

Днями в Коломиї працівники сектору реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Сітроен», під керуванням 46-річного мешканця району. У ході перевірки документів з’ясувалось, що керманич перебуває у стані алкогольного сп’яніння. За цим фактом було складено адміністративний протокол за ст.130 КУпАП, про це інформує  Голос.if.ua.

Аби матеріали адміністративного провадження не потрапили до суду, правопорушник в службовому кабінеті намагався дати грошову “винагороду” в сумі 8 тисяч гривень начальнику сектору реагування патрульної поліції Коломийського відділу поліції.

Поліціянт відмовився, негайно повідомив про інцидент керівництво та викликaв нa місце події слідчо-опеpaтивну гpупу відділу поліції, яка задокументувала протиправну діяльність прикарпатця.

Наразі вирішується питання про повідомлення чоловіку підозри у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 369 ККУ (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Санкція статті передбачає штраф від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.