Перша спартакіада Служби судової охорони з гирьового спорту пройшла в територіальному управлінні Прикарпаття (фото)

Без рубрики, Новини, Суспільство

19 червня на Прикарпатті відбулася перша спартакіада Служби судової охорони, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на прес-службу органу.

Сорок два співробітники територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області випробували себе у боротьбі за першість з гирьового спорту.

У змаганні взяли участь представники таких вагових категорій: 70 кг, 80 кг, 90 кг та 90+ кг. Учасники змагалися у виконанні найбільшої кількості прийомів у двох видах змагань (ривок та поштовх). Вправи виконувалися з гирями по 24 кг. Шляхом підрахунку сумарних результатів за кількість та технічну точність виконаних вправ було обрано трійку переможців у кожній ваговій категорії.

Окремо зазначимо, що співробітник підрозділу охорони Руслан Олінкевич, який зайняв перше місце у ваговій категорії 90 кг, встановив внутрішній рекорд територіального управління в гирьовому спорті, виконавши вправи поштовх 71 раз і ривок 141 раз, набравши в сумі 212 балів.

 

 

 

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.