Халаменда повертається: на Центральному ринку Франківська поліція та молодики (фото)

Новини, Суспільство

В епіцентрі подій Центральний ринок, адже з’явилась інформація, що Ігор Халаменда намагається повернути контроль над ТОВ “Торговий сервіс” – компанією, яку сам же заснував 18 років тому для “управління” продовольчим ринком Івано-Франківська.

Увечері 24 червня на Центральному ринку Івано-Франківська людно – Ігор Халаменда вчергове намагається повернути контроль над ТОВ “Торговий сервіс”. З жовтня 2019 компанія перейшла під керівництво Олександра Туяхова і була перереєстрована в Дніпрі. Тоді Халаменда заявив про рейдерське захоплення оператора ринку ТОВ “Торговий сервіс”. Відтоді триває боротьба за ринок, пише Голос.if.ua з посиланням на Версії.

Сьогодні адвокат Тарас Жарський продемонстрував рішення суду постанову офісу Генпрокурора, згідно яких компанія “Торговий сервіс” отримала законне право бути на ринку та опікуватися його майном.

“Ми вже годину стоїмо на ринку, бачимо, що місцева нібито адміністрація зробила дискотеку, і не дозволяє нам нормально працювати. Ми показали всі документи, слідчий оглянув і сказав: “Так, дійсно, ви маєте всі права на це приміщення. До нас ніхто не виходить і жодних зустрічних аргументів не висувають. Зараз розбирається слідча група. Зараз ситуація певної правової невизначеності. Поліція не знає, що робити. Ми також позбавлені можливості активних дій, тому що не можемо застосовувати силу чи інші якісь засоби “, – відмічає Жарський.

В павільйоні перебуває біля сотні людей. Представників “опозиційних” таборів заспокоює поліція.

За словами адвоката Халаменди, поліція забрала заяву і повідомила що протягом 24 годин відомості будуть внесені до єдиного реєстру. Наразі складено протокол про незаконне захоплення підприємства. До офісу Ігоря Халаменду так і не допустили.

Після взаємних образ в павільйоні почалася масова бійка. Перед цим невідомий жбурнув відро з нечистотами у Халаменду. Поліція затримала нападника та ініціаторів конфлікту.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.