На Прикарпатті поліцейські продовжують допомагати ліквідовувати наслідки негоди (фото)

Новини, Суспільство

Поліцейські продовжують допомагати ліквідовувати наслідки негоди.Через негоду в регіоні частково підтоплено 570 населених пунктів, в 15 районах та Івано-Франківську затоплено 7261 домогосподарство.

Правоохоронці продовжують надавати допомогу громадян, які стали заручниками негоди, повідомляє Національна поліція України, пише Голос.if.ua.

Поліцейські та рятувальники заходять до кожного будинку та перевіряють, чи не залишилися там у небезпеці люди або домашні тварини, допомагають з підтоплених житлових будинків виносити вціліле майно громадян, продовжують забезпечувати охорону публічного порядку, а на дорогах регулюють рух транспорту на проблемних територіях.

Станом на ранок найбільше від опадів постраждали області Коломия, Верховина, Богородчани, Калуш, Тисминиця, Долина, Рожнятів, Косів, Тлумач, Яремче, Надвірна, Городенка, Снятин, Галич, Рогатин та місто Івано-Франківськ.

Через негоду і підняття рівня води у річках перекрито рух транспортним засобам у Галицькому та Тлумацькому районах, а саме перекрито рух на автомобільному мосту через Дністер на трасі Н-09 “Львів-Івано-Франківськ” та автодорогу регіонального значення Р-18 «Івано-Франківськ –Тернопіль» у с.Нижнів.

Також 18 населених пунктів без електропостачання.

Організовано цілодобову роботу штабу. Поліцейські охороняють помешкання громадян, аби уникнути мародерства.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.