На Прикарпатті перекинулась група з 6 осіб у гірську річку

Новини, Суспільство

Вчора, 21 червня, о 14.47 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що на р. Прут у с. Татарів перекинулись шестеро людей  жителів смт. Ворохта, яка рухалась на човні.

Як повідомлялося, люди втратили рівновагу, перекинулись у воду і не можуть самостійно вибратись на берег. О 15.26 до проведення пошуково-рятувальних робіт направлено Ворохтянське пошуково-рятувальне відділення (1 од. тех., 5 чол.), інформує Голос.if.ua.

Оголошено збір Яремчанського, Івано-Франківського рятувального відділення та водолазно-рятувального відділення. Виставлено спостережливий пост з числа рятувальників Яремчанського ПРВ перед водоспадом «Пробій» в м. Яремче.

О 15.45 всі шестеро вийшли самостійно на берег річки, стан задовільний. Їх оглянули працівники швидкої допомоги та направили до місця проживання.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.