На Франківщині через різкий підйом рівнів води загинула людина

Новини, Суспільство

Управління з питань цивільного захисту ОДА повідомляє: 21 червня на Верховинщині в зв’язку з очікуваними сильними опадами 20-21 червня на річках відновився різкий підйом рівнів води.

За повідомленням районного відділу поліції в селі Дземброня у воді загинула людина, пише Голос.if.ua.

На окремих ділянках вода вийшла з берегів та затопила автодороги. А саме:

в селі Дземброня на а/дорозі Ільці-Буркут, в селі Стебні та в селі Яблуниця на а/дорозі Устеріки – Пробійнівка, в селі Голови на а/дорозі В.Ясенів – Голови, в селі Перехресне на а/дорозі Красноілля – Перехресне.

під час випадання сильних опадів сформувалися локальні схилові потоки, що спричинили схід селів: в селі Дземброня на а/дорозі Ільці – Буркут, в селі Біла Річка на а/дорозі Гринява – Голошино, в селі Бережниця  на а/дорозі Криворівня – Бережниця.

в с. Красник Верховинського р-ну на 10.00 стався зсув ґрунту на дорогу місцевого значення протяжністю 25 м. До ремонтно-відновлювальних робіт залучено техніку Верховинської ДЕД (2 од. тех., 3 чол.). Станом на 16.30 транспортне сполучення відновлено.

паводковими водами пошкоджено та замулено ряд присілкових доріг, зруйновано три автомобільні мости комунальної форми власності, один пішохідний зруйновано та один пошкоджено. Підтоплено територію школи в селі В.Ясенів та сільгосп. угіддя та дворогосподарства в с. Довгополе.

У Криворівні зазнав підтоплення один житловий будинок та три житлових будинки в селі Полянки. Є часткове затоплення в окремих населених пунктах прирічкової інфраструктури, с/г угідь.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.