Все що вам потрібно знати про автомобільне страхування

Новини, Суспільство

В Україні стрімко зростає чисельність власників автомобілів. Мати власне авто – це давно уже не розкіш чи ознака елітності, а звичайна необхідність, яка продиктована часом, пише  Голос.if.ua.

Разом із зростанням чисельності автомобілів на дорогах України, зростає і кількість аварій. Жоден водій, навіть найдосвідченіший, не застрахований від непередбачуваних ситуацій та ДТП, які можуть трапитися у дорозі. Більше того, автомобіль може зазнати пошкоджень, перебуваючи на парковці біля супермаркету чи постраждати від граду та інших несприятливих умов. А ще – автозлодії, ви ніколи не можете бути впевненими на всі сто, що ваш автомобіль не викрадуть.

Звести всі ризики до мінімуму та забезпечити автовласникам гарантію отримання відшкодування у разі настання неприємної ситуації (аварія, викрадення тощо) покликане автострахування. Тому обов’язково подбайте про оформлення автострахівки.

Види автострахування

Власники автівок в Україні можуть розраховувати на такі види страхування  свого транспортного засобу:

  • Страхування автомобіля від викрадення та збитків (КАСКО);
  • Добровільне страхування цивільної відповідальності;
  • Обов’язкове страхування цивільної відповідальності;
  • Страхування від механічних та електричних дій, які несуть збитки для автовласника;
  • Страхування водіїв та пасажирів від нещасного випадку;
  • Страхування відповідальності, виїжджаючих за кордон (Зелена картка);

Страхування КАСКО

Страхування автомобіля від викрадення та збитків (КАСКО) – це вид страхування, який забезпечує захист автомобіля від ризиків викрадення або у випадку нанесення шкоди автомобілю в результаті ДТП з вини водія, третіх осіб або внаслідок стихійних лих.

Cтраховий поліс КАСКО захищає автомобіль майже від усіх неприємностей, що можуть статися на стоянці або в дорозі. Викрадення, пошкодження у ДТП, через погану погоду, дії хуліганів КАСКО допоможе;  оформити каско з легкістю можна в надійній страховій компанії АСКА.

Компанія АСКА –  перша приватна страхова компанія, що з’явилася в Україні і працює вже 29 років. Досвід і професіоналізм та тисячі задоволених клієнтів – результати тривалої діяльності на ринку автострахування.

В АСКА можна розрахувати та обрати КАСКО для різних потреб, різних авто та різних бюджетів.

Компанія пропонує:

  • повне КАСКО від усіх ризиків
  • відшкодування збитків без урахування зносу
  • допомога в дорозі 24/7 до кожного КАСКО!
  • швидкі виплати
  • тариф від 3% ринкової вартості авто

Окрім того страхова компанія АСКА розробила окрему програму повного КАСКО – КАСКО АвтоФормула. Це захист вашого авто від пошкоджень та викрадення у будь-який час та з будь-якого місця. Програма доступна для авто віком до 10 років та вартістю до 67 000 доларів США. Страхування діє в Україні, країнах СНД та Європи.

Разом із страховою компанією АСКА ви можете відчувати себе захищеним та мати впевненість у завтрашньому дні!

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.