Для Вас відчинив свої двері найатмосферніший ресторан Буковеля – Грань гриль ресторан (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Суспільство, Туризм

Грань гриль ресторан уже здобув прихильність вишуканою кухнею, родинною атмосферою, затишком і турботою про гостей: дорослих і малечі. Тут щоразу смачно, адже кожну страву щедро приправляють любов’ю, а на тарілці з’являється смачна  веселка барв радості, подарована від щирого серця.

Грань — гриль ресторан– ресторан, де панує культ м’яса. Гостям пропонують страви з добірного українського м’яса. З новинок можна посмакувати авторський суп з раками та шотландським лососем. Це щось неймовірне, пише Голос.if.ua.

Світлина від Грань гриль ресторан.

Ресторан здивує гостей смаком та подачею “Медальйон Фелліні” – медальйонів з телятини у його соусі. Французька технологія, аристократична назва “Demi-Glace”- все про соус, який готується впродовж 36 годин. Вражає, чи не так? І це далеко не весь перелік неймовірного поєднання смаків у стравах Грань гриль ресторан.

Вишукані страви ресторану “Грань” не залишать нікого байдужими, адже кухарі, котрі нагороджені престижними міжнародними преміями – приготують їх для Вас так, що їхній смак неможливо буде забути!

Також ресторан “Грань” вразить Вас своїми надзвичайно різноманітними видами свіжоспеченого хлібу, а саме: гречаним, кукурудзяним, єврейським хлібом Хала, житнім з льоном, морквяним і традиційними пампушками до борщу.

Світлина від Грань гриль ресторан.

А ще погодьтеся буває складність вибору в тому, які вареники обрати – з картоплею, з сиром, м’ясом чи з капустою? І лише в Грань гриль ресторан ви не забаритеся із вибором, адже лише тут вам запропонують чорні вареники з білим амуром! І повірте, ви неодмінно скажете, – ще одну порцію вареників, будь ласка!

Особливістю закладу також є приголомшливо смачна, традиційна баварська страва –  рулька Айсбан!

Візитна картка німецької кухні – ароматна ніжно-запечена свиняча рулька Eisbein. Ідеальна закуска до пива. Словом, страва для справжніх чоловіків!
В ресторані “Грань” маринують страву на темному пиві. При запіканні, алкоголь випаровується і залишаються ніжні нотки хмелю та солоду, а шкірочка Eisbein хрустить та блищить наче зимовий, буковельський сніг.
Отож, у чому ж секрет популярності айсбану? По-перше, страва дуже ситна. По-друге, це обід на двох, на трьох або навіть на чотирьох. Одному не впоратися з такою порцією! По-третє, м’ясо виходить дуже ніжним і неймовірно смачним.

Світлина від Грань гриль ресторан.

Світлина від Грань гриль ресторан.

Як відомо готувати страви на висоті 940 метрів над рівнем моря – ще та відповідальність! Але шеф-кухар ресторану “Грань” підходить до своєї справи з любов’ю та великою турботою про Вас. І готує страви для справжніх гурманів!
Саме тому пропонує гостям фірмове каре телятини – м’яке м’ясо на реберці ніжно-рожевого кольору, а гранатовий соус – лише підкреслює пікантність та витонченість даної страви.

Світлина від Грань гриль ресторан.

Завітавши до дивовижного закладу в самому серці Карпат, на вас очікують вишукані страви, ласі десерти, жива музика, фірмові наливки та надзвичайно тепла, затишна атмосфера ресторану Грань — гриль ресторан.

Світлина від Грань гриль ресторан.

Також до Вашої уваги пропонуємо відео від співзасновника ресторану Ярослава Мельника, про те як Грань гриль ресторан відчиняв свої двері для гостей:

У мене є гарні спогади)) 14.03.2020. Та багато друзів)) А вже сьогодні Грань гриль ресторан знову відчинив свої двері 5. 06. 2020. Попереду багато цікавого))

Опубліковано Yaroslav Melnik Пʼятниця, 5 червня 2020 р.

З деталями бронювання можна ознайомитись тут:

с. Яблуниця, вул.Горішків, 283а (6 км від Буковелю, 5 хв на авто).
☎️ Бронь: 066 000 35 76 / 098 543 95 39
Instagram: granrest.
Facebook: Грань гриль ресторан.

Журналіст: Соломія Уграк

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.