“В лікарні пекло”: мер Косова закликав громаду дотримуватися карантину

Здоров'я, Новини

Косівський міський голова Юрій Плосконос звернувся до громади з проханням дотримуватися карантину, адже місцева лікарня переповнена пацієнтами з пневмонією. Лікарі падають з ніг.

Кілька тижнів тому в країні відбулось послаблення протиепідеміологічних заходів по запобіганню розповсюдження Ковід-19.
Більшість людей вважає, що якщо карантин послабили,то хвороба пішла на спад. Всі масово ігнорують навіть елементарні правила, які необхідно дотримуватись в умовах карантину, пише Голос.if.ua з посиланням на Zaxid.net.

“На сьогоднішній день в лікарні пекло. Більше 70-ти хворих з пневмоніями, ще декілька в приймальному відділі.В стаціонарі місць немає ,стоїть питання про закриття ще одного відділу і відведення ліжок під хворих з Ковід. Дуже велика кількість хворих з Верховинщини(біля 80%),але є збільшення кількості хворих і з Косова і косівщини. Лікарі падають з ніг.
Косівська міська рада не має право вводити якісь обмежувальні заходи в зв’язку з захворюваністю, це компетенція районного штабу по боротьбі з надзвичайними ситуаціями. Але закликаю громадян дотримуватись правил карантину , відноситись до проблеми відповідально, робити все можливе, щоб зупинити поширення хвороби. Інакше найближчим часом уряд буде вимушений знову посилити карантинні обмеження в нашому районі”, – написав мер.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.