З 18 червня на Городенківщині посилили карантин: що закриється?

Здоров'я, Новини

У Городенці проведели позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Зокрема повідомляється, що за останні сім днів в Городенківському районі зареєстровано 9 лабораторно підтверджених випадків захворювання на СОVID-19, що складає 17,3 осіб на 100 тис. населення, підозр на СОVID-19 – 21, що складає 40,27 осіб на 100 тис. населення, інформує Голос.if.ua з посиланням на Городенківській РДА.

Такі дані подає Снятинська міжрайонна філія державної установи «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України».

“У зв’язку зі збільшенням кількості нових випадків захворюваності населення на СОVID-19, комісія прийняла рішення з 18 червня 2020 року призупинити закладам харчування (ресторани, кафе, бари тощо) надання послуг у приміщеннях, надання послуг громадського харчування на відкритих (літніх) майданчиках, у тому числі під тентами, на верандах”, – йдеться у повідомленні.

Створено мобільну групу з представників Городенківського відділення Коломийського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, Городенківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, органів місцевого самоврядування для контролю за виконанням рішення комісії.

Жителів району просять дотримуватись заходів безпеки та режиму карантину через небезпеку поширення коронавірусу.

“Просимо вас не виходити на вулицю без нагальної потреби, не відвідувати місця скупчення людей, під час перебування на вулиці одягати захисні маски, зберігати дистанцію між людьми не менше ніж 2 метри та дотримуватись заходів особистої гігієни”,- звертаються у РДА.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.