У Хриплині шукають зниклого грибника

Новини

Вчора, 17 червня, о 19.35 год. до рятувальників надійшло повідомлення про зникнення людини.

Про це повідомляє з посиланням на управління з питань цивільного захисту населення ІФ ОДА,

За повідомлення 75-річний житель с. Хриплин Івано-Франківської близько 07.00 год. 17 червня вийшов з дому по гриби у напрямку лісового масиву с. Хриплин і на даний час не повернувся.

Зв’язок відсутній, необхідна допомога щодо пошуку даної особи. О 21.05 год. для проведення пошуково-рятувальних робіт направлено Івано-Франківське пошуково-рятувального відділення.

“О 21.49 год. направлено кінологічне відділення АРЗ СП. До пошукових робіт було залучено 10 чол. місцевого населення, 5 працівників поліції, кінолог з собакою управління Нацполіції області, МОГ Івано-Франківського відділення УДСНС в області. О 02.40 год. 18.06.2020 пошуки тимчасово призупинені, особу не знайдено”, – йдеться у повідмленні.

Рятувальники обстежили орієнтовно 16 га лісового масиву від с. Хриплин до с. Марківці Тисменицького району.

Пошуки відновили сьогодні з 08.00 год. Налагоджено взаємодію з сільським головою с. Хриплин з метою залучення до пошукових робіт мешканців села та волонтерів.

фото: ілюстративне

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.