На Сокальщині поліцейські викрили сімох наркоторговців (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Хлопці віком від 17 до 22 років робили закладки з канабісом та амфетаміном.

Під час обшуків поліцейські знайшли зброю, наркотики та гроші, про це пише  Голос.if.ua з посиланням на zaxid.net.

Трьох організаторів правоохоронці вже затримали, ще четверо – розповсюджувачів зараз в відділку поліції, з ними проводять слідчі дії.

Під час обшуків поліцейські знайшли та вилучили амфетамін, зброю та гроші, виручені від торгівлі наркотиками та психотропами.

Про це повідомили у прес-службі обласної поліції, у середу, 17 червня.

Як встановили правоохоронці, семеро місцевих жителів віком від 17 до 22 років через інтернет налагодили збут канабісу та амфітаміну. Хлопці робили закладки на території Сокальского району та у райцентрі.

«Співорганізатори групи займалися адмініструванням інтернет-каналів, інші учасники –розповсюджували наркотики та психотропні речовини через так звані «закладки».

Після перерахунку коштів на електронні гаманці вони пересилали «покупцям» координати місць, де вони могли знайти «товар». Загалом правоохоронці виявили 27 таких схованок, які зловмисники використовували для «закладок», – йдеться у повідомленні поліції.

За торгівлю наркотиками передбачене покарання – до 10 років позбавлення волі (фото поліції)
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.