Як пройти пробне ЗНО вдома

Новини, Суспільство

Для багатьох абітурієнтів заборона на проведення пробного ЗНО стала справжнім шоком. Але для бажаючих його пройти не все втрачено.

Пробне ЗНО, проведення якого заборонив Кабмін, можна буде пройти онлайн. Про це повідомляють в Українському центрі оцінювання якості освіти, інформує Голос.if.ua.

“Ми просимо вас 15 червня і 17 червня не приходити на пункти проведення пробного ЗНО,  окрім відповідальних за пункти та їхніх помічників, а також повідомити про це усім вашим друзям, знайомим, колегам, хто, можливо, також мав би прийти до нас у цей понеділок”, – йдеться у тексті.

Інформацію про скасування пробного ЗНО у суботу вранці підтвердив також міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

З огляду на ситуацію, що склалася, учасникам пропонують пройти тестування вдома:

15 червня об 11:00 зайти у свій кабінет учасника пробного ЗНО, розміщеного на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти,  завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з української мови і літератури.

  •   Виконати завдання тестового зошита.
  •   До 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів.
  •   Отримати свій результат за тестування.

17 червня об 11:00 зайти у свій кабінет учасника пробного ЗНО, завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з того навчального предмета, який ви обрали для проходження пробного ЗНО.

  •   Упродовж двох днів виконати завдання тестового зошита.
  •   До 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів.
  •   Отримати свій результат за тестування.

Під час роботи із тестовим зошитом  намагайтеся дотримуватися часових меж і не відволікатися. Сервіс визначення результатів буде працювати з 11:00 15 червня до 18:00 19 червня.

Тестові зошити знаходяться на пунктах проведення пробного ЗНО, інформацію про можливість отримання цих зошитів ви зможете отримати в своїх особистих кабінетах учасників.

Ознайомитися з процедурою проведення пробного ЗНО можна за посиланням.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.