У Франківській області негода: підтоплені будинки та повалені дерева

Новини, Суспільство

Через опади 11-го червня на Прикарпатті у деяких населених пунктах підтопило житлові будинки, а вітер повалив дерева на дорогу.

Про це повідомили в управлінні з питань цивільного захисту облдержадміністрації, пише Голос.if.ua з посиланням на Суспільне.

Зокрема, частково підтопило будинки та присадибні ділянки у селах Долиняни та Бабухів Рогатинського району. В Бабухові розтікся місцевий потічок, підтопив один житловий будинок та одну присадибну ділянку. У Долинянах вода затопила вісім обійсть. Подекуди рівень води сягав п’яти сантиметрів. В одному будинку в селі Бабухів затопило підвал. Звідти рятувальники викачали 16 метрів кубічних води.

Негода на Прикарпатті: підтоплені будинки та повалені дерева

Зараз вода зійшла з усіх приватних ділянок. Про підтоплення у жителів цих сіл рятувальники повідомили органам місцевого самоврядування.

Через негоду на Прикарпатті також попадали дерева на проїжджу частину. Зокрема, бурштинські рятувальники розчищали дорогу Н-09 у селі Насташине Галицького району. Там на автошлях впали два дерева, які повністю перекрили рух транспорту.

Ускладнило рух автомобілів повалене дерево на автодорозі Р-20 “Снятин-Тязів”.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.