Коломийський міськрайонний суд взяли під охорону (фото)

Новини, Суспільство

Сьогодні, 12 червня, територіальне управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області офіційно взяло під охорону ще одне приміщення суду, про це інформує Голос.if.ua.

Тепер громадський порядок та безпеку в Коломийському міськрайонному суді забезпечуватиметься виключно співробітниками Служби. Офіційна частина прийняття під охорону суду пройшла за участю голови суду Віктора Васильковського, керівника апарату суду Оксани Ваташко, начальника територіального управління Служби судової охорони полковника Андрія Маланія та його заступника зі служби полковника Михайла Кушнірика.

Подія відбувалася зі збереженням всіх карантинних заходів із запобігання поширення респіраторної хвороби COVID-19. Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області став тринадцятим судом, який перейшов під охорону територіального управління Служби судової охорони Прикарпаття.

Традиційно співробітники Служби судової охорони дарували квіти всім працівницям та відвідувачкам судової установи.

 

 

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.