“Золоте” міське озеро: пірси хочуть освітити на два з половиною мільйони

Новини, Суспільство

Пірси на міському озері в Івано-Франківську планують підсвітити. На це готові віддати майже два з половиною мільйони гривень.

Відповідний тендер оголосив Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради, інформує Голос.if.ua з посиланням на Галицький Кореспондент.

Як повідомляють на платформі громадського контролю державних тендерів “DoZorro”, за два мільйонів 446 тисяч 682 гривень освітлення планують влаштувати на головній сцені та центральній площадці, пірси 1, 2, 3 та біля човникової станції.

У січні 2020 року очільник департаменту ЖКГ Михайло Смушак зазначив, що на завершення ремонту міського озеро необхідно 30 мільйонів гривень.

“Залишилося доробити центральний пірс, малі пірси, озеленити територію, облаштувати станцію човнів, поставити лавки, урни”, – пояснював посадовець під час звіту щодо роботи підприємства.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.