Франківські лікарні, священники та капелани отримали допомогу від Архієпархії (фото)

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську, попри послаблення карантинних заходів у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції Covid-19, й надалі продовжує працювати Антикризовий координаційний центр Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Впродовж останніх кількох днів вдалося надати допомогу для ще трьох лікарень міста та священнослужителів Архієпархії, інформує Голос.if.ua.

“До складу допомоги увійшли засоби індивідуального захисту, щитки та респіратори. Ці речі отримали працівники відділень інтенсивної терапії та реанімації дітей, відділення інтенсивної терапії новонароджених дітей та працівники приймального відділення Обласної дитячої клінічної лікарні; Фтизіопульмонологічний Центр та Міська клінічна лікарня №1”, – повідомляють у Івано-Франківській Архієпархії УГКЦ.

Перелічені речі залишаються необхідними у щоденній роботі медичних працівників.

Окрім того, захисні щитки також отримали всі священники Івано-Франківської Архієпархії та, зокрема, медичні капелани. Вони стануть у нагоді, коли душпастир буде уділяти святе таїнство покаяння.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.