На Прикарпатті розпочали працювати бази відпочинку та хостели (відео)

Відео-новини, Новини

Івано-Франківська область готова приймати туристів: почали працювати санаторії, бази відпочинку, хостели та інші заклади тимчасового розміщення осіб.

Також можна проводити масові культурно-мистецькі заходи. Дитячі табори поки що дозвіл на роботу не отримали, повідомив начальник відділу туризму в області Віталій Передерко, пише Голос.if.ua з посиланням на Суспільне.

У хостелі біля франківського вокзалу можуть розмістити до 30 людей. Сьогодні тут тільки одна туристка з Києва. Ольга Васанова розповідає, що подорожувати не боїться, головне дотримуватися карантинних правил:

“В хостелі мию руки, коли торкаюся до спільних меблів. Користуюся дезінфектором, одягаю маску. Якщо поруч нема людей, то без маски”.

Власник цього хостелу Олександр Горальчук каже, що за час карантину не платили за оренду приміщення, тому і не зазнали значних збитків. Також додав, що тепер у хостелі працюватимуть дві прибиральниці, щоб частіше проводити дезінфекцію.

За словами начальника відділу туризму в області Віталія Передерка, майже весь спектр туристичного бізнесу в області може працювати, та є обмеження на перевезення туристичних груп та організацію турів.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.