У Франківську одружились актори драмтеатру (фото)

Новини

 Галина Баранкевич розповіла, що весілля вдалося організувати як годиться – з традиціями та звичаями, інформує Голос.if.ua з посиланням на Галицькому кореспондент.

“Для нас головне – це шлюб, Боже благословення. Ми просили гарної погоди, щоб була можливість зняти відео і сфотографуватись не в приміщенні. У цьому нам пощастило”, – каже акторка театру.

Заважав карантин у тому, що важко було організовувати свято, оскільки заклади працювали з обмеженнями. Крім того, пара не змогла запросити на весілля всіх близьких людей.

“Багато тих, кого ми хотіли бачити, не змогли прийти. Зрештою ми були змушені робити весілля у вузькому колі рідних і близьких друзів, хоча спочатку планувалось гучне. А вийшло скромне, але енергійне”, – наголошує Баранкевич.

За її словами, весілля через карантин вона переносити не хотіла: подобалась дата і її змінювати дуже не хотілось.

“Добре, що ми не поступились, не зійшли з дистанції, не злякались та не перенесли. Зараз такий час, що переносити сенсу не було. Всі говорять про другу хвилю карантину, чи ще щось. Тим більше, 5 червня уряд дозволив пускати людей в заклади. Все злагоджено збіглося”, – розповіла Галина Баранкевич.

Фото – Josafat Boyko

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.