З 10 червня в Україні можуть відновитися масові заходи та робота санаторіїв

Новини, Суспільство

З наступної середи в Україні очікується новий етап послаблень.

Про це йдеться у Telegram-канал “Коронавірус у регіонах” з посиланням на коментар головного санітарного лікаря Віктора Ляшка, передає Голос.if.ua.

“Буде поступово впроваджуватися відкриття масових заходів. Перші культурні установи будуть дозволяти з 10 червня, зараз ми дивимося, що саме підпаде під це відкриття, але знову-таки, з певними епідемічними обмеженнями. Зокрема, при відкритті буде обмеження не більше однієї людини на 5 кв. метрів”.

Ляшко додав, що з 10 червня дозволять роботу санаторіїв. Рішення про відкриття дитячих таборів буде прийматися окремо, оскільки в таких закладах в літній період є ризик спалаху кишкових інфекцій.

У п’ятницю, 5 червня, повідомлялося, що через епідемічну ситуацію Київ та ще сім областей не  можуть відкрити заклади громадського харчування.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.