Нетверезого водія, в салоні авто якого перебували жінка та 2-річна дитина, зупинили патрульні

Кримінал, Новини
Цієї ночі, близько 2-ї години, в селі П’ядики, що на Коломийщині, інспектори виявили та зупинили автомобіль BMW, який рухався з порушенням ПДР.

Під час спілкування з водієм, патрульні помітили в останнього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд на стан сп’яніння на місці. Результат тесту виявився позитивним — 2.34 проміле алкоголю в організмі, пиш Голос.if.ua з посиланням на  пресслужбу патрульної поліції Івано-Франківської області.

Окрім того, чоловік наражав на небезпеку своїх рідних — в салоні авто перебували його дружина та 2-річна дочка, котра спала на задньому сидіння без спеціальних засобів перевезення, що дають змогу убезпечити дитину від непоправного.

На керманича патрульні склали адміністративні матеріали за частиною 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння), та за ч.10 ст. 127 (Перевезення дитини без використання спеціальних засобів, що дають змогу пристебнути дитину за допомогою ременів безпеки) КУпАП.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.